Kalandtúra

"Az első nap kellemes meglepetésként szolgált, a változatos feladatok felülmúlták az elvárásaimat, jó volt látni a csapatomat, milyen lelkesedéssel estek neki a pontgyűjtésnek és sikerült a célt elérnünk. A második nap számomra felejthetetlen élmény marad, különösen a Via-Ferrata az, ami megmarad. Igazából ez kihívás volt, ahol elmondhatom, hogy sikerült legyőzni a félelmemet (tériszony) és büszke vagyok a csapatomra, mert aki elvállalta, az meg is csinálta a pályát. Különösen tetszett, hogy a délelőtt folyamán szisztematikusan tanultunk új dolgokat, amiket a délután folyamán alkalmaznunk is kellett. Igazából nem tudtam és nem is akartam tudni részletesen, hogy mi vár ránk, de biztos voltam benne, hogy a Bootcamp csapata egy izgalmas, de mindenki számára teljesíthető programmal készül. "

Kóti LászlóSzakmai Vezető Termékaudit Jármû

Kalandtúra új szemszögből

"Nagyon örültem, hogy ismét részt vehettem az éves Workshopon. Engem mindig felüdüléssel tölt el az ilyen jellegű program függetlenül attól, hogy mennyi a munkatéma és mennyi a szabadidős tevékenység. Most már 3 x sem csalódtam a Bootcamp csapatában, személy szerint a 2. Nap tetszett a legjobban. Szeretem magam kipróbálni, komfortzónán kívül helyezni magam, pláne úgy hogy nem éreztem a veszélyét. Valahogy folyamatosan biztonságban éreztem magam. „egy két másodpercet leszámítva“

Remélem találkozunk 4 x - re is! "

Cserepes András 

Ez is kalandozás

Az éves workshop idén Tatán és Tatabányán volt, a Bootcamp csapata segítettt ismét az idő hasznos eltöltésében. Első nap a délutáni program “Kincskereséssel” telt.  A csapatban megoldandó feladatok közül a “Hernyós” játék tetszett a legjobban. Érdekes volt, hogy egy egyszerű vállonveregetés hogyan jut el a sor végétől az elejéig.  Az egyéni ill. kisebb csoportban megoldandó feladatok között mindenki megtalálhatta a számára megfelelőt. A második napon délelőtt, amikor a csapat nagyobb része ismerkedett a sziklamászással, kötélcsomózással, mi páran az ebédfőzéssel foglalatoskodtunk. Ebédfőzés közben újdonságokat tudtam meg kollégáimról. Délután amikor a megismert technikák alkalmazásával egy kollégát kellett a tatabányai sziklafalról lehozni, mi, akik főztünk, az eszközöket felvitelében segítettünk. A kollégát épségben levittük a sziklákról, így csapatunk teljesítette a feladatot, amely elégedetséggel és büszkeséggel töltött el mindenkit. Reméljük jövőre is egy hasonlóan izgalmas programot szervez részünkre a Bootcamp.

Nagy Orsolya - Termékaudit Jármû

Partnereink: